ARBETA TILLSAMMANS FÖR EN GOD GÄRNING!

Har du någonsin funderat på vad som händer med ditt extensionshår när du tar ut det?

 Nu finns det ett sätt att generera nytt liv av dina Great Lengths extensions och samtidigt stötta ett väldigt speciellt ändamål.

The Little Princess Trust är en hängiven välgörenhetsorganisation som förser pojkar och flickor i England och Irland, som har förlorat håret genom cancerbehandling eller alopecia, med äkta hårperuker. 

Great Lengths hår är 100% äkta och etiskt handlat. Håret kan spåras från start till slut och har väldigt hög kvalitet därför har the Little Princess Trust exklusivt accepterat att ta emot donationer från oss! Genom att donera ditt använda Great Lengths hår till the Little Princess Trust bidrar du med att hjälp till att bibehålla identiten till barn som lider av cancer och alopecia. Vi ber alla salonger att uppmuntra sina kunder till att spara sina använda extensions så att håret kan doneras och bli peruker till barn som behöver det. 

Kontakta oss på support@greatlengthsnordic.com för att få mer information om hur du kan bidra till att uppfylla drömmen till cancersjuka barn. 

    
Top -